Чехол для моб. телефона Drobak Xiaomi Redmi Note 3 Pro (213102)

Нет в наличии
0
Код Товара: U0217001
Артикул: 213102
69 грн.
Нашли дешевле?
Краткое описание
Панель Drobak Ultra PU являє собою не тільки прекрасний захист смартфона від подряпин, сколів, бруду або потертостей, але і стильний аксесуар для вашого електронного супутника. Вона виготовлена з тонкого пластичного по... Читать далее...

Панель Drobak Ultra PU являє собою не тільки прекрасний захист смартфона від подряпин, сколів, бруду або потертостей, але і стильний аксесуар для вашого електронного супутника. Вона виготовлена з тонкого пластичного поліуретану, який відрізняється міцністю і стійкістю до дрібних пошкоджень.
Аксесуар створений спеціально для смартфона  Xiaomi Redmi Note 3 Pro  і прекрасно повторює всі тонкощі його форм. Для всіх кнопок і функціональних портів передбачені спеціальні отвори. Таким чином, заряджати смартфон або підключати гарнітуру можна не знімаючи накладку. Для динаміка і камери також є отвори.
Панель відрізняється не тільки чудовою гнучкістю, але і стійкість до ударам. При падінні на тверду поверхню, чохол поглинає силу удару і захищає мобільний пристрій від пошкоджень. Невеликий бортик по периметру бампера захищає екран смартфона при падінні на плоску поверхню.

Стильна панель Drobak Ultra PU підкреслить дизайн вашого смартфона і надовго збереже його первозданний вигляд.

Написать отзыв

Примечание: HTML разметка не поддерживается! Используйте обычный текст.

Теги: Drobak, Чехол, для, моб., телефона, Drobak, Xiaomi, Redmi, Note, 3, Pro, (213102)